מרכז פעילותה של אלמה באיטליה ממוקם בעיר היפיפייה "רג'יה" ליד פארמה והוא מצויד בטכנולוגיות המתקדמות בעולם. בית הספר הבינלאומי של המטבח האיטלקי ממוקם בארמון של הדוכס מקולורנו ומשקיף אל גן מרהיב מהמאה ה-18. העיר פארמה שנמצאת בין מילאנו לבולוניה, לב ליבה של עמק המזון האיטלקי ומושבה של הרשות האירופית למזון בטיחות(EFSA), שהוכתרה על ידי אונסקו כ"העיר היצירתית לגסטרונומיה", נמצאת במרחק קצר בלבד מאלמה. לעיר תרומה נכבדה בתחום הקולינריה: מפארמה הגיעה גבינת הפרמזן והפרושוטו מאזור זה נחשב למשובח באיטליה.
מרכז אלמה משתרע על גבי שטח של 7,000 מ"ר וכיתות הלימוד שבו מאובזרות באופן מלא להכשרת אנשי מקצוע:
• אולם הרצאות • אודיטוריום • חדרי הדגמה אפייה • חדרי הדרכה יינות דידקטי •מרתף • חדר סומלייה • מרכז ניהול • מרכז מו"פ
מרכז אלמה מציע תוכניות ייעודיות לסטודנטים זרים:
תוכנית הקולינריה האיטלקית – רמה בסיסית
תוכנית הקולינריה האיטלקית – רמה מתקדמת
תוכנית אפייה איטלקית מודרנית
תכנית משותפת עם 20 בתי הספר לבישול בפריסה בינלאומית
דיור
במרחק הליכה מבית הספר מוצעים מגורים נוחים הקרויים "דיור אלמה" בהם מוצעות דירות 2, 3 או 4 חדרים, הכוללות סלון, מטבח וחדרי אמבטיה. צוות אלמה תמיד זמין לרשות התלמידים למציאת פתרונות דיור חלופיים באזור.

מסלולים אינטנסיביים - שנה

קורסים קצרים וסדנאות