תאור כללי

תוכנית הקונדיטוריה והמאפה האיטלקית מציעה לסטודנטים בינלאומיים את האפשרות להתחיל את הקריירה שלהם בתחום הקונדיטוריה ולבנות ידע בהכנת מאפים ומתוקים. תוכנית זו נותנת את ההזדמנות לגשת לתעשייה עם התמקדות במסורת האיטלקית.

• מהיסודות ועד לקלאסיקות
לתלמידים תהיה הזדמנות להתחיל להתקרב לאמנות המאפה והקונדיטוריה האיטלקית. לימוד הנושאים יתפתח ויכסה את ההכנות המסורתיות, החומרים הקלאסיים, כגון קרמים, מאפים קטנים, עוגות, המנות הקטנות לקייטרינג והכל בסגנון איטלקי.

• שוקולד
התלמידים יעמיקו את הידע שלהם על הטכניקות, מכונות וציוד עבודה, גימור וקישוט עם שוקולד.

• ITALIAN GELATO
לסטודנטים תהיה הזדמנות להיפגש עם נציגי איגוד הגלידה האיטלקית ולהתמקצע בתהליך הייצור של הג'לאטו (גלידה) איטלקית.

לאחרונה 4 בוגרי אלמה זכו בכוכב מישלן 
@sara_scarsella_– @sintesi_ristorante
@enricomarmo – @ristorantebalzirossi
@jacopo_malpeli – @osteriadelviandanterubiera
@michele_minchillo – @vitiumrestaurant

תנאי קבלה

גיל 18 ומעלה וידע באנגלית

לעמוד בית הספר