תאור כללי
קורס ייחודי זה יציע לסטודנטים את האפשרות להיכנס לעולם עשיית וייצור הפסטה האיטלקית.
זוהי ההזדמנות המושלמת לכל הסטודנטים הבינלאומיים המעוניינים ללמוד את הטכניקות של עשיית וייצור פסטה הן עבור פסטה טרייה והן עבור קייטרינג, לקבל חוויה מקצועית אמיתית ולעשות צעד קדימה ליזמות בתעשייה.
תוכנית הלימודים:
• הכנת פסטה
היכרות עם שימוש במכונות מיוחדות לפסטה במילוי. מבוא להיסטוריה של הפסטה, לימוד על קמח ובצקים בסיסיים, שיטות עיבוד פסטה, בצק מתקדם עם מרכיבים טבעיים והכנת מילוי.
• טכנולוגיה ומסורת עדכניות
הקורס מאפשר לסטודנטים להתנסות בטכנולוגיות העדכניות ביותר לייצור פסטה, שליטה במערכות העיבוד השונות: שחול, גלגול, משיכה. התלמידים ילמדו גם את השיטה המסורתית וטכניקות של הכנת פסטה עם המערוך.
• גישה יזמית
התלמידים יכירו מושגים כמו חיי מדף, תפאורה, ניקוי ותחזוקה של מכונות, עלות מזון, פסולת, ניהול ואריזה. יתר על כן, התלמידים יוכלו להבין איך לגשת להתקנה וציוד יצור פסטה.
• פסטה בתפריט האיטלקי
לסטודנטים תהיה הזדמנות להתעמת עם שירות ולהבין את החשיבות של המנה הראשונה (כלומר פסטה) בתפריט המסעדה האיטלקית.
לאחרונה 4 בוגרי אלמה זכו בכוכב מישלן
@sara_scarsella_– @sintesi_
@enricomarmo – @
@jacopo_malpeli – @
@michele_minchillo – @