תאור כללי

המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם והוא ניזון משפע של מטבחים ממחוזות איטליה השונים. אלמה הוא ביה"ס הטוב בעולם בתחום לימודי המטבח האיטלקי. מרכז אלמה מכשיר שפים ואוצרי יין מכל רחבי העולם למקצוענות המטבח האיטלקי עם תוכניות הכשרה ברמה הגבוהה ביותר הניתנות על ידי המורים המעוטרים בעולם.

שבוע לימודים לאוהבי האוכל והמטבח האיטלקי המעוניינים להעשיר את מסעם לאיטליה, הכולל דרך אחרת לחקור את איטליה ולגלות את המצוינות של הגסטרונומיה האיטלקית בדרך חדשה לגמרי.
הקורס, שהינו "בשיטת אלמה", משלב שיעורים אקדמיים, הכרה של מוצרים וחומרי גלם, פיקוד על טכניקות ותהליכים, ידע ותרגול של מתכונים מסורתיים איטלקיים, כולל דגש על פסטה, יינות ומאפה וכן הרצאה על ההיסטוריה של המטבח האיטלקי וכן מפגש טעימות.
התוכנית תאפשר לתלמידים להיות במגע ישיר עם הווית החיים באלמה ותכין אותם לתוכניות הארוכות הן בבישול איטלקי והן בקונדיטוריה.
בית הספר יספק, על פי בקשה, מידע על בתי מלון בפארמה, שהוכרה ע"י אונסקו Creative City of Gastronomy and Culture City 2020.

עלות: 1400 יורו לא כולל מגורים