תאור כללי

האקדמיה אלמה הינה הטובה בעולם לקונדיטוריה איטלקית ומעבירה לקונדיטורים לעתיד את מצוינות הבישול האיטלקי.

שכר לימוד: 9,821 יורו(לא כולל ערכת כלים 305 יורו)
משך הלימודים: 
2 חודשי לימודים באלמה + 3 חודשי סטאג' בקונדיטוריה(סה"כ 5 חודשים), מסעדה או מלון באיטליה + יומיים מבחן סופי.
תחילת לימודים: 
מאי 2022.
שפת לימוד: אנגלית
תנאי קבלה: תעודת בגרות, ידע בסיסי בקונדיטוריה או בישול וראיון במרכז המידע.
מיקום: 
איטליה
דיור: 
בתוספת תשלום

מטרת התכנית היא לימוד יסודות הקונדיטוריה האיטלקית המודרנית על כל סוגיה על פי חבלי הארץ השונים באיטליה בעזרת תיאוריה, תרגול והכשרות כיתות. קורס זה מתחיל בסודות המאפה: מסיבה זו, בתמיכתם המלאה של מורי הקונדיטוריה במהלך כל התכנית, ניתן להשתתף בקורס גם ללא ניסיון קודם בתחום. לשהות חודשיים ב ALMA וללמוד את אודות המאפים האיטלקיים האותנטיים מן השפים הטובים בעולם. לאחר מכן, השלימו את החוויה עם התמחות בת שלושה חודשים בתחום המאפים במסעדה כלשהי, מלון או בקונדיטוריה באחד מ-20 חבלי הארץ האיטלקיים.

המודולים החינוכיים העיקריים מורכבים משילוב של לימוד, הכשרה ושיעורים. חלק מהנושאים הם:
• ידע בסיסי אודות המאפים והקונדיטוריה
• חבלי הארץ באיטליה
• ביסקוויטים איטלקיים, קינוחי כפית, פרלינים ושוקולד, חצי פרדו איטלקי, גלידה וסורבה
• מוצרי תפיחה
• עוגות אפויות ומודרניות