תאור כללי

דיפלומה בניהול מלונאות

משך הלימודים: 2.5 שנים
2 תקופות התמחות (6 חודשים כל אחת)
תחילת לימודים: פברואר, אוגוסט.
קמפוסים: ספרד

הלימודים לניהול מלונאות נמשכת 2.5 שנים ומשלבת קורסים תאורטיים ומעשיים וכן עבודה כמתמחים מקצועיים בתעשיית האירוח. הדיפלומה בניהול מלונאות ניתנת לאחר השלמת 2.5 שנות לימוד בהצלחה.
המסלול כולל 5 סמסטרים. אנו מאמינים כי ידע תאורטי ומעשי וניסיון בתעשייה צריכים לצמוח יחד בהרמוניה, ולכן אנו מחלקים את לוח הזמנים של התכנית לשני חלקים שווים: 3 סמסטרים אקדמיים ומעשיים בבית הספר וסבב של 2 סמסטרים בתעשיית האירוח (התמחות/סטאז'). משך תקופת העבודה כמתמחים הוא 6 חודשים.
מטרות התכנית:
מטרת הדיפלומה בניהול מלונאות היא להכין את הסטודנטים להיכנס עם בטחון לתעשיית האירוח. הלימודים בתכנית מתקיימים בסביבה למידה המבוססת על עבודה מעשית שתאפשר לסטודנטים לרכוש את כישורי התפעול והפיקוח ואת הידע ואת הגישות שיאפשרו להם לסיים את הלימודים בהצלחה ולהתחיל את הקריירה שלהם מנקודה זו או להמשיך להשלמת התואר הראשון.

תוכנית הלימודים

prepares you to successfully fulfill functions of various front-of-house departments in international restaurants or hotels

Catering and Banquets Operations
Cleaning Science and Stewarding
Principles of Bar and Beverage Operations
Fine Dining, Casual and Fast Food Operations
Rooms Division Operations
Introduction to the World of Hospitality
Mathematics and Applied IT
English or another language course Mandarin, French or Spanish

For this first internship, you will put into practice the basics you have learned during the program on campus. This professional experience also gives you an opportunity to explore your career goals

Catering and Banquets Operations
Pastry and Bakery Operations
Fine Dining, Casual and Fast Food Operations
Hospitality Financial Accounting and Control
Rooms Division Administration
Scientific Principles of Human Nutrition and Food
Introduction to Psychology
Public Speaking and Presentation Skills
Advanced Writing Skills/Effective Communication
Language course: Cross-Cultural Understanding and Mandarin, French or Spanish

managerial functions of the principal departments of a hotel or restaurant

Rooms Division Management
Food and Beverage Management
Facilities Management
Hospitality Managerial Accounting
Hospitality Human Resources
Hospitality Marketing
Economics
Language course: Cross-Cultural Understanding and Mandarin, French or Spanish

The aim of the second internship is to allow you to develop your understanding of management roles within the hospitality workplace. Students who successfully complete this program can either start their career at this point or continue towards the Bachelor Degree

תנאי קבלה

12 שנות לימוד, מבחן אנגלית בינלאומי וראיון אישי במרכז המידע בישראל 03-6525560.

לעמוד בית הספר