תאור כללי

International Hotel Management

משך הלימודים: 3.5 שנים
2 סמסטרים התמחות מחוץ לקמפוס
קמפוסים: שווייץ,ספרד (אופציה לסמסטר בלונדון)
ניתן לעבור בין הקמפוסים השונים במהלך הלימודים.
תחילת לימודים: פברואר או ספטמבר.

מסלול לימודי זה נחשב לאחד מהטובים בעולם ומהווה את המסלול הקלאסי להכשרת אנשי מקצוע בתחום המלונאות בדרגות הניהול השונות ולבתי המלון היוקרתיים ביותר. התואר הראשון בניהול מלונאות בינלאומי מכין את הסטודנטים לכניסה לעולם האירוח כמנהיגים וכמנהלים עם גישה אסטרטגית לעסקים. התואר משלב לימודי תאוריית ניהול עם קורסים מעשיים באירוח, עבודה כמתמחים מקצועיים והתמחות עסקית.
בשנת הלימודים האחרונה הסטודנטים לומדים מגוון קורסים עסקיים ועוד שלושה קורסים בתחום ההתמחות שלהם. ניתן לבחור מבין 7 מסלולי התמחות: ניהול אירועים, יזמות, שיווק, פיננסים, חדשנות וקיימות, ניהול עסקי קולינריה או ניהול ספא ובריאות.
תכנית הלימודים לתואר הראשון במנהל עסקים בניהול מלונאות בינלאומי כוללת 7 סמסטרים של לימודים מלאים לתואר אקדמי ופתוחה לסטודנטים שעומדים בהצלחה בדרישות ההרשמה. הלימודים בשני הסמסטרים האחרונים מפתחים אצל הסטודנטים כישורי ניהול ואסטרטגיה, כישורים חיוניים בסביבת התעשייה שבה הם עתידים לעבוד, ומהווים דרישת קדם ללימודים אפשריים בעתיד לתואר שני.
מטרות התכנית:
מטרת הלימודים לתואר BBA היא להכין את הסטודנטים למגוון קריירות ניהוליות ותפעוליות בתיירות הבינלאומית ובתעשיית האירוח. הידע וכישורי התפעול הקיימים של הסטודנטים מהווים את הבסיס לפיתוח תאוריות הניהול והיכולות הכלליות של הסטודנטים בתכנית באמצעות שימוש במגוון תהליכי הוראה ולמידה.

מבנה התכנית
סמסטר 1: טכניקות שירות- למידה מבוססת על התנסות מעשית, מדעי הניקיון והדיילות, מושגי יסוד בתפעול בר ומשקאות, מושגים בשירות, תפעול חטיבת חדרים, מבוא לעולם האירוח, מתמטיקה ויישומי מחשוב.
סמסטר 2: התמחות (סטאז').
סמסטר 3: אמנות הבישול/קולינריה- למידה מבוססת על התנסות מעשית, תפעול קונדיטוריה (Pastry) ומאפייה, למידה מבוססת על התנסות מעשית, מושגים קולינריים, חשבונאות ובקרה פיננסית באירוח, ניהול חטיבת החדרים, עקרונות מדעיים בתזונה אנושית ובמזון, התנהגות ארגונית.
סמסטר 4: ניהול חטיבת החדרים, ניהול מזון ומשקאות, ניהול מתקנים, חשבונאות ניהולית בענף האירוח, משאבי אנוש באירוח, שיווק אירוח, כלכלה, מבוא לפסיכולוגיה.
סמסטר 5: התמחות (סטאז').
סמסטרים 6,7: יצירת תבניות ניהוליות, שיווק אסטרטגי בינלאומי, ניהול פיננסי, טכניקות כמותיות, שיטות מחקר, מנהיגות ומשאבי אנוש, ניהול פדיון ותמחור, עבודת מחקר.
בחירה באחד מ-7 מסלולי ההתמחות: יזמות-מימון, שיווק, חדשנות וקיימות, עסקי הקולינריה, ניהול אירועים, ניהול ספא ובריאות, ניהול אתרי נופש.

hotels logo copy

תנאי קבלה

תעודת בגרות, מבחן אנגלית בינלאומי וראיון אישי במרכז המידע בישראל 03-6525560.

לעמוד בית הספר