'אלמה' ביה"ס הטוב בעולם ללימודי בישול וקולינריה איטלקית בשיתוף עם ביה"ס 'בישולים' המוביל בישראל
מחפשים את הכישרון הישראלי הבא!

תחרות מלגה 2019
בית הספר לבישול אלמה מציע מלגה למסלול המתקדם בבישול איטלקי, לבוגרי בית הספר בישולים. המלגה הינה לבעלי ידע בבישול לימודי או מעשי.

המלגה הינה בשווי 50% מעלות הלימודים והמגורים למסלול:
לינק למסלול המתקדם בבישול איטלקי
סה"כ עלות התשלום ע"י הזוכה הינה: 8.500 יורו
העלות המלאה של המסלול המתקדם כולל מגורים הינה 17,000 יורו
תאריך תחילת המסלול:  29.4.2019

“Italian Flavour”: Israeli cuisine meets Italian Cuisine

הפרויקט
-יש לצרף תמונות של המנות האיטלקיות שנעשו ע"י המועמד והן:
אנטיפסטי
מנה עיקרית
קינוח
-יש לתאר את הפרויקט, ההשראה והתפריטים.
-יש להגיש קבצים בגודל מקסימלי של 2 מגהבייט כאשר גודל מקסימלי של כל ההגשה לא יעבור 10 מגהבייט

מסמכים נדרשים באנגלית

  • מכתב מוטיבציה חתום – על המועמד להסביר מדוע הוא חושב שעליו לזכות במלגה ומהן שאיפותיו בתחום הקולינריה והבישול בשנים הקרובות.
  • קורות חיים
  • מכתב המלצה חתום
  • צילום פספורט + תמונת פספורט
  • 12שנות לימוד (צילום התעודה ללא צורך בתרגום לאנגלית)
  • תעודת לימודי בישול בישראל או בחו"ל כולל תאור הקורסים שנעשו (יש לתרגם לאנגלית)

בחירת המועמד
-ועדת המלגות באלמה ובבישולים תבחר את הזוכה על בסיס הנתונים שיסופקו ע"י המועמד.
-יש לשלוח את טפסי המועמדות והפרויקט של המועמד למייל

info@Viploma.co.il או renana@ilimudim.co.il

  • כל המסמכים צריכים להיות כתובים באנגלית
  • לאלמה הזכות לפסול מהתחרות מועמדים שלא עומדים בדרישות.

לוחות זמנים

  • מועמדים למלגה יוכלו לשלוח את המסמכים לא יאוחר מה- 28 לפברואר 2019.
  • המועמדים יקבלו מייל המאשר את קבלת המועמדות.
  • הודעה לגבי הזכייה תינתן במהלך חודש מרץ 2019.

תנאי התחרות 

  • אין לשלוח תמונות פוגעניות או שאינן בבעלותו הבלעדית של המועמד.
  • הזוכה יאשר את קבלת המלגה וישלח את טופס ההרשמה תוך שבוע מקבלת ההודעה.
  • במידה ולא תתקבל תגובה מהזוכה במלגה יוסר שמו מהרשימה ומקומו לא ישמר.
  • בקבלת המלגה ובהרשמה לקורס מאשר הזוכה את הסכמתו להשתתף בקמפיינים פרסומיים של בית הספר אלמה, בישולים ו/או חברת ויפלומה בע"מ.
  • קבלת תעודת סיום הקורס באיטליה מותנית בהשתתפותו של הזוכה בכל חובות הקורס.
  • לא ניתן לדחות ו/או להעביר השתתפות בקורס שלמענו ניתנה המלגה.
  • במידה והזוכה לא יוכל לממש את הזכייה תועבר המלגה למקום השני ברשימה.
  • במידה והקורס לא יפתח לא יוכל הזוכה להשתמש במלגה לקורס אחר בבית הספר.

*ועדת התחרות תכלול את מר ארז עובדיה מנהל מרכז המידע של ביה"ס אלמה בישראל ואת השף רן פולק מביה"ס בישולים. הועדה תבחר 3-5 סטודנטים/בוגרים מצטיינים ותעביר את המלצותיה לבית הספר באיטליה לבחירת הזוכה במלגה.

זכויות יוצרים

המועמד מאשר שהזכויות של התמונות הם של המועמד עצמו ומאשר את שימוש בהן ע"י צד שלישי. לאלמה ו/או חברת ויפלומה בע"מ לא תהיה אחריות על תביעה בגין שימוש בתמונות אילו.

המועמד מאשר לאלמה, בישולים ו/או לויפלומה בע"מ להשתמש בתמונות ובטקסטים ללא תשלום, בכל הפלטפורמות ללא הגבלת זמן.

למידע נוסף צרו קשר

  • רננה קרן 054-5688036
  • ארז עובדיה 050-8531441

בהצלחה